neděle 28. října 2007

27. Železniční tulák



27. Ledová společnost
Železniční tulák
Rok: 2362

-Gus:
ve vlacích pohybujících se po Indické propadlině cestuje jakýsi Gus (mrzák bez nohou, který se pohybuje po svých silných rukou), který si pamatuje jen dvě věci: Indická propadlina a Concrete station. Snaží se o této stanici zjistit co nejvíc informací a dostává se tak i do Australasijské společnosti. Jede až do Stanley station, aby se pokusil najít informace v tamním počítači. Ten jej odkáže na Knihovny ručních archivů v Karachi station.
-Lady Diana:
setkává se se svým strýčkem Palagou, který je nejmenovaných velitelem všech Výhybkářů světa a společně se domlouvají, na útoku, který by měl zabít Yeuze a šokovat Flou Sadonovou.
-Yeuze:
po návratu do Transevropské se setkává s Assoudem, se kterým mluví o Lienu Ragovi. Myslí si, že v roce 2340 došlo k aktivaci jakéhosi genu v těle Liena Raga, který jej nasměroval k hledání pravdy o Společnostech a zákonitostech ledového světa. Yeuze se Floou Sadonovou vydává na místo, kde mohl být gen Liena Raga nastartován, na místo, kde byl společně s Floou. Zde jsou však napadeni skupinou Výhybkářů. S velkou dávkou štěstí obě přežijí a Floa Sadonová začíná tvrdě bojovat proti Výhybkářům a zavírá Vicra. Yeuze se opět snaží ze Sernina dostat informace o Lienu Ragovi. Dozvídá se, že Kurtsova pirátská lokomotiva je ukryta v jedné Australasijské stanici jménem Gravel Station.

Žádné komentáře: