neděle 28. října 2007

28. Vagóny paměti



28. Ledová společnost
Vagóny paměti
Rok: 2362

-Gus (Lienty Ragus):
je v Knihovně ručních archivů v Karachi station a snaží se najít co nejvíc informací o Concrete station.Je to velice náročné, neboť concrete znamená „beton“, což je v ledovém světě zakázané slovo a věc, navíc je Gus pronásledován Tarphysy. Nakonec je však zlikviduje a po mnoha úvahách se začíná zajímat o místo, kde se těží písek, který se zapotřebí při výrobě betonu.
-Yeuze:
je na cestě do Společnosti mořského ledovce, aby se setkala s Kidem a požádala jej o finanční pomoc. Sestavuje tým, se kterým se vydává na expedici směrem ke Gravel station. Když tam po velkých problémech doráží (stanice se zakázána), zjišťují, že stanice je obléhána vlkodlaky.
-Obnovitelé:
Sibiřané našli zbraň, jakou lze zničit amébu Jelly a postupují směrem k základně Bratrství II. Obnovitelé začínají svou již druhou základnu evakuovat a ve svých vzducholodích se přemisťují do Sluneční společnosti. Ve Sluneční společnosti však nejsou Obnovitelé vítáni, když se Liensun snaží, aby tomu tak nebylo. Liensun a Jdrien se potkávají! Améba Jelly se při neustálých útocích Sibiřanů přesouvá na jihovýchod.

Žádné komentáře: