středa 4. prosince 2013

41. díl PŘELOŽEN!!!


Oznamuji vám všem, fanouškům Ledovky, že je hotový překlad 41. dílu, který se jmenuje Exodus barbarů.

Dostal jsem od vás několik mejlů s otázkou, jak to vypadá s dalšími díly. Takže 41. díl je tedy hotov. Od naší překladatelky už mám hotový i tzv. první suchý rychlý překlad 42. dílu, který ovšem projde náročnou mnohakolovou korekturou. Nikdy jsem žádné termíny nechtěl dávat, ale troufám si říct, že ten 42. díl bude hotový do Velikonoc, abychom poslední 3 díly vměstnali do jednoho roka.

A jaký ten nový díl je? Jako vždy skvělý! :-) Vyhnanci na S.A.S. dělají vše proto, aby našli způsob, jak se vrátit na Zemi. A při tom přijdou na to, čím ve skutečnosti S.A.S. je. Ve stejné době Charlster přichází s objevem velkého neznámého tělesa, které obíhá po oběžné dráze. Je to S.A.S.? Na mořském ledovci se šíří panika z tání ledovců. Jak to u Kida vypadá? A nezapomínejte na Liensuna. Vyrazil ke Kidovi. Stejně jako Jdrien s Myou na palubě obří lokomotivy. Setká se Jdrien se svojí rodinou? A co chystá Yeuze? Opět je to velmi čtivé, přátelé. A opět s největšími objevy na konci dílu, tak jak jste zvyklí. Co nám to ten p. Arnaud s těmi závěry jen dělá? :-)
Pokud máte zájem o zaslání překladu, napište si na bendas@seznam.cz o bližší informace. Odesláním žádosti o 41. díl se zavazujete k tomu, že nikde na internetu tento přeložený 41. díl ságy Ledová společnost nevystavíte, ani nenabídnete ke stažení a nikdy se tento překlad nestane zbožím, které byste prodali.

10 komentářů:

Monty řekl(a)...

Tedy to je zase konec.... A budeme minimálně čtvrt roku čekat na další...

bendas@seznam.cz řekl(a)...

No čekal jsem podobný komentář, ale sám jsem na upozorňoval, že to p. Arnaud zase takhle "hezky" napsal :-)

Anonymní řekl(a)...

Vysvětli mi toto:
Velikonoc, abychom poslední 3 díly vměstnali do jednoho roka.

Jsem žil v tom, že jich je 62 + 24 v druhé epoše a ono ne?

Monty řekl(a)...

Budeme se těšit na Maso z hvězd :-D

bendas@seznam.cz řekl(a)...

Pochopitelně jsem myslel, že moje zatím poslední tři překlady tj. hotové 40 a 41 plus připravovaný 42 vměstnáme do jednoho plovoucího roku :-)

bendas@seznam.cz řekl(a)...

No další díl by se tak měl jmenovat, ale ten název se mi fakt nelíbí... Až bude hotový překlad a budu vědět, o čem to je, tak možná název malinko upravím... zatím nevím... ani překladatelka z toho názvu nebyla nadšená.

Monty řekl(a)...

No jo, název je takovej divnej. Ale o to provokativnější.

Unknown řekl(a)...

Honzo, jako vždy, smekám a chválím! Děkuji za úžasnou práci. Jsem věrným předplatitelem a zůstanu až do konce!

Unknown řekl(a)...

Jak jsi na tom? Bude v brzké době další díl?

bendas@seznam.cz řekl(a)...

Bude, zbývá mi dokončit asi 1/5 textu :-)