neděle 18. prosince 2011

39. díl PŘELOŽEN!!!

Oznamuji vám všem, fanouškům Ledovky, že je hotový překlad 39. dílu, který se jmenuje Kasta Výhybkářů. Stejně jako u předchozího dílu má na jeho překladu velký podíl studentka translatologie Petra Homolková. Patří jí za to vedle odměny i velký dík. A jaký ten nový díl je? Jako vždy skvělý! Dozvíte se nové informace o Výhybkářích, o Palagovi, a o tom, s kým se na S.A.S. setkali Gus s Lienem. Poslední kapitoly se opět čtou jedním dechem.


Pokud máte zájem o zaslání překladu, napište si na bendas@seznam.cz o bližší informace. Odesláním žádosti o 39. díl se zavazujete k tomu, že nikde na internetu tento přeložený 39. díl ságy Ledová společnost nevystavíte, ani nenabídnete ke stažení a nikdy se tento překlad nestane zbožím, které byste prodali.

12 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

No těch dílů , co je ještě před námi... :)

uranit řekl(a)...

A jak to vlastne vypada s temi dlasimi dily ve Fj a elektronicke podobe?

bendas@seznam.cz řekl(a)...

S originály 41. dílu a dalších to vypadá furt stejně... no vlastně ne :-) Jakási skupinka převádí vybrané francouzské knížky do elektronické podoby a dává je ke stažení na svých stránkách. U Ledové společnosti jsou už u 31. dílu a snad budou pokračovat dále. Pevně tomu věřím. I za vás všechny :-)

uranit řekl(a)...

Pokud je to tohle tak uz jsou na 36 dile.

Akorat tedka uz delsi dobu nic.

To znovu digitalizuji z papirove podoby nebo porad koriguji jiz hotove Fr e-book-y (do 39)?

Francouzky neumim a tak nejak nerozumim tomu systemu podle ktereho e-book-y ledovky vytvareji.

Nevi nekdo jak to s tim vypada.

uranit řekl(a)...

Tohle :)

http://www.teamalexandriz.org/?s=La+Compagnie+des+Glaces

Emper řekl(a)...

Ahoj - nevím co je s Bendasem, ale již 2x jsem psal na mail, že mám k dispozici v el.formě 41 díl, ale vůbec se neozval..??? nevíte někdo ??

Anonymní řekl(a)...

39 dil byl super jako vzdy :-) to rocni cekani na dalsi dil je utrpeni. Tak trebas bendas prekvapi a v lete tu bude 40 ... drzim palce

marian

Anonymní řekl(a)...

Já psal Bendasovi několikrát, a ještě nemám ani 32. díl :-(

bendas@seznam.cz řekl(a)...

Ahoj Ledovkáři :-)
omlouvám se za delší odmlku a nereagování. V práci totálně nestíhám nic jiného než je skutečně práce a ve volném čase jsem vlastně posledních 5 měsíců, tj. od vydání posledního dílu, řešil úplně jiný věci než Ledovku. Petra, která na posledních dílech pracovala, už se taky musí věnovat věcem, které jí uživí, takže to visí jen na mě. Bude to děs, ale začnu na tom tento týden dělat. jak dlouho to bude trvat? To fakt netuším. Hlavně s ohledem na tu dějovou linii, která se odehrává na S.A.S. Lze si jen velmi obtížně představit něco, co si vlastně ani představit nelze a ještě to nějak smysluplně popsat čtenářům.

Anonymní řekl(a)...

držím palce :-)
Marian

Anonymní řekl(a)...

Nedostaneme k Vánocům další díl?

tucep řekl(a)...

Uchylny debil ako všetci pojebaný francúzi!