pátek 15. ledna 2010

Aktuálně

Ahoj všichni,
po dlouhé době se ozývám. Všem se omlouvám za tak dlouhý výpadek. Těm, kdo mi psali na email jsem neodpovídal, ani tady jsem dlouho na žádné dotazy nereagoval. Důvod byl jediný. při překladu 36. dílu jsem v jedné dějové linii (v té, která popisuje Guse a místo, kde se zrovna nachází) totálně zamrznul. Mým stylem překládání jsem se nemohl hnout. Zkrátka jsem tomu nerozuměl. A dlouho jsem se rozhodoval, jestli mám překládání ukončit nebo ne. Proto jsem na nic nereagoval, protože jsem si nechtěl přiznat, že jsem prohrál. Ale :-) Čirou náhodou jsem se dostal do kontaktu s jednou studentkou, která na rozdíl ode mě vládne jazykem francouzským a která mi slíbila pomoc při překladu. Prozatím mi slíbila dokončit právě onen 36. díl (měl by být hotový cca do konce února) a potom si s ní popovídám o dalších dílech. Doufám za mě a Vás všeechny, že nás nenechá na holičkách :-) Mějte se všichni fajn a čekejte na, jak pevně doufám, jen ty dobré zprávy.
bendas

5 komentářů:

Unknown řekl(a)...

ahoj tak preji hodne stesti pri prekladu a tesim se moc moc :-) a ty studentce doporucuji si precist ledovku od prvniho dilu at ma pak silnou motivaci na prekladani :-)

monzy řekl(a)...

Ahojky, ďakujem za dobrú správu... a s babou sa dohodni na honorári... zaplatíme!!!
Maj sa pekne a nech sa ti darí v prospech nás "ľadovkárov"!!!

Anonymní řekl(a)...

Držím palce a těším se!
Vlasta

Anonymní řekl(a)...

Až to bude hotové, pošlete starým odběratelům informační mail?

Díky, PIF

bendas@seznam.cz řekl(a)...

Určitě všichni dostanou zprávu. Díl je hotový. O víkendu ještě projde závěrečnou korekturou a pak už pojede po netu do vašich emailů. Ten závěr je zase naprosto úžasný. Už aby byl hotový 37. díl :-)