sobota 23. dubna 2011

38. díl PŘELOŽEN!!!

Oznamuji vám všem, fanouškům Ledovky, že je hotový překlad 38. dílu, který se jmenuje Krev Ragusů. Stejně jako u předchozího dílu má na jeho překladu velký podíl studentka translatologie Petra Homolková. Patří jí za to vedle odměny i velký dík. A jaký ten nový díl je? Jako vždy skvělý! :-) Dozvíte se nové informace o Výhybkářích, o Palagovi, o jisté zvláštnosti rodiny Ragusů a o průběhu průzkumné mise Guse a jeho bratrance na S.A.S.


Pokud máte zájem o zaslání překladu, napište si na bendas@seznam.cz o bližší informace. Odesláním žádosti o 38. díl se zavazujete k tomu, že nikde na internetu tento přeložený 38. díl ságy Ledová společnost nevystavíte, ani nenabídnete ke stažení a nikdy se tento překlad nestane zbožím, které byste prodali.

4 komentáře:

uranit řekl(a)...

Objednano a drzim palce se shanenim dalsich e-book-u.

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, máš nějaký novinky o dalším 39 díle Ledovky?

Marian

uranit řekl(a)...

Muzeme se tesit na nejakou aktualku nebo dokonce doufat na nejake prekvapeni na vanoce?

bendas@seznam.cz řekl(a)...

Ahoj všem,
určitě víte, že nerad dávám nějaké termíny, protože se mi je párkrát nepodařilo dodržet, i když to nebylo vždy kvůli mně. K 39. dílu Vám ale můžu sdělit, že první překlad je hotový a začal jsem pracovat na korekturách. Takže do Vánoc to bude určitě, ale byl bych rád, kdyby to bylo dřív. Bohužel (nebo vlastně bohudík) mě teď velmi zaměstnává výměna bytu, stěhování a příprava na rekonstrukci.