čtvrtek 6. března 2008

34. díl PŘELOŽEN !!!

Dnes se mi podařilo dokončit překlad 34. dílu Ledové společnosti, který se jmenuje se Říkali mi Lein Rag. Pokud máte zájem o zaslání překladu, napište si na bendas@seznam.cz o bližsí informace. Odesláním žádosti o 34. díl se zavazujete k tomu, že nikde na internetu tento přeložený 34. díl ságy Ledová společnost nevystavíte, ani nenabídnete ke stažení a nikdy se tento překlad nestane zbožím, které byste prodali.

Současně jsem si již 3 přeložené díly vytiskl a udělal vám z nich pár fotek, které máte tady.

Pokud budete chtít zaslat přeložené díly ve formátu pro tisk, včetně obálek, napiště mi.

12 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Nikam nepište, autor si akorát řekne o 100,- Kč za každý nový díl a bude Vám pravidelně zasílat spamy s nabídkou nových dílů :-((

bendas@seznam.cz řekl(a)...

Nevím jak reagovat... Ano, skutečně jsem takový vydřiduch, že za dvouměsíční práci, kterou strávím při překladu jednoho dílu, po Vás budu chtít takovou ohromnou sumu. A jestli mi někdo nezkazí chuť, tak Vám skutečně asi jednou za dva měsíce pošlu zprávu o tom, že jsem dokončil překlad nového dílu.
Jsem to ale bezohledný hajzlíček...
Pane anonymní, nechápu Vás. Vždyť je to pouze Vaše rozhodnutí, jestli si pokračování koupíte nebo ne. Je to úplně stejná situace, jako v normálním knihkupectví. Ale tam jsou vlastně taky tak nemorální, že po Vás chtějí peníze za něco, co pro Vás někdo jiný napsal a případně přeložil.
Mimochodem... Doufám, že se Vám přeložený 32. díl, který jste ode mě dostal zadarmo, líbil.

Martas řekl(a)...

Jsem moc rád, že vůbec překládáš, mně se cena 150 zdá dobrá, vždyť ti to zabere určitě strašně času a hlavně proč by jsi mněl dotovat překlad někomu jinému. Já s cenou naprosto souhlasím, jestli ti 100Kč stačí za 34. díl, tak dobře, ale nevadí mi i těch 150.
Hlavně se nenech odradit takovými pitomci, který umí napsat jen anonym a nic jiného. Chtěl bych ho vidět jak by přeložil i jednu stránku Ledovky. Myslím si, že na takový anonym je třeba se vykašlat, nenech si zkazit radost z Ledovky od takovýho blba, co neví o co jde, mně tedy pěkně naštval. Já a ostatní co máme Ledovku rádi jsme štastni, že můžem číst další pokračování od tebe.
Díky moc za tvojí práci.
Martin

Anonymní řekl(a)...

Vasin: Bendas ser na nej na blba, jo kdby to dostal zadarmo tak drží hubu a čte si to doma večer po dekou s baterkou a občas si u toho udělá i dobře :o). Takovýhle blbeččci si neuvědomujou, že buď si to chtěj přečíst a zaplatěj (stejně jako by platili na krámě) a nebo si to prostě nepřečtou. Za sebe můžu říct akorát to, že Tvů překlad je naprosto v pohodě (32,33, poslední díl sem zatím nečetl) a to že cca jednou za měsíc napíšeš že bude novej díl nemůže nikoho kdo má o tuhle ságu fakt zájem ani v nejmenším rozházet. Takže Benďas klídek, nezdržuj se tu s kreténem :o) a okamžitě sedni k PC a překládej :o))) ať to máme do důchodu přečtený.

bendas@seznam.cz řekl(a)...

mám slzičku na krajíčku :-)
do důchodu to snad stihnem... obvlášť co nám ho teď pan Nečas o něco oddálil. Díky :-)

doe řekl(a)...

Pane anonymní,nechápu proč sem píšete takové bláboly. Nic jste si neověřil, ale plivat po ostatních by vám šlo.
Myslím, že bendas pro nás ledovkáře dělá neocenitelnou službu a je to asi poslední možnost jak se dozvědět rozuzlení celého příběhu.
Ani mě se cena 150Kč/díl nezdála vysoká.
Držím bendasovi palce a ať mu elán dlouho vydrží.

doe

Anonymní řekl(a)...

Obe predchozi tebou prelozene ledovky sem zhltnul asi mnohem rychleji nez ty si se pachtil z prekladem. Lide jsou nevdecni a i par korunami jim je zatezko podporit dobrou věc a neci tvrdou praci, oni snad pracuji zadarmo a nakupuji za pet prstu.
Ja ti však fandim a ode mne mas peníze za preklad vždy jiste :)

Anonymní řekl(a)...

Já si počkám až jich bude přeloženo víc a pak si je objednám najednou :-)

Anonymní řekl(a)...

32. dilem zdarma, jste me presvedcil, ze umite prekladat a psat na profesionalni urovni a ze se nakup dalsich dilu vyplati.

bendas@seznam.cz řekl(a)...

Díky :-)

Anonymní řekl(a)...

tak 34 dil super. Celkem mne dejove prekvapil a nedokazal jsem si ani ve snu predstavit ze Lien Rag a Kurtz se vrati z Sikme trate takovimto zpusobem. Uz je mi jasny proc se moc k sexu nemeli :-) Doufam ze v dalsich dilech bude vse nalezite vysvetleno. Musim podekovat Bendasovy, ze pro nas preklada tuto knihu, nebyt jeho tak koncime 31 dilem...

Pokemaster řekl(a)...

Kdyby to překládal člověk co umí francouzky tak by to i bylo hodně, ale takhle je to dost pracný, takže ta cená odpovída, máte být rádi že to někdo dělá.
Možná by stálo za to aby to dělalo víc lidí každý jinej díl.