sobota 27. října 2007

21. Hřbitovní vlaky



21. Ledová společnost
Hřbitovní vlaky

Rok: 2360

Deset let po zmizení Liena Raga.

-Yeuze:
všechny Společnosti ovládající ledový svět se dohodly a přijaly jednotný kalendář. Během oslavy Nového roku 2360 přijíždí do Kaempolisu Melkian, hledá Yeuze a dělá vše pro to, aby se s ní sešel. Yeuze se od něj dozvídá, že Melkian byl jedním z Metařů Věčného ledu, kteří odsoudili Liena Raga k zmrazení. Yeuze se společnně s Melkianem vydávají do Ring station, kde je zaparkováno velké množství vlaků, které jsou napěchovány mrtvolami. Zde se snaží najít tělo Liena Raga, ale po nesnesitelných fyzických a hlavně psychických mukách nacházejí jen těla Leouan a Harla Merna.
-Jdrien:
již přes deset let žije mezi svými druhy-Lidmi z Chladu. Odchází ze Skládky a vydává se po stopách svého otce Liena Raga. Dostává se do Gull station, stanice vyrábějící peří, kde nachází člověka, který používá pas na jméno Lien Rag. Nakonec se dostane až do Ring station, kde se po dlouhé době setkává s Yeuze.
-Kid:
Obnovitelé Slunce vytvořili malou Společnost vzducholodí a napadají stanice Společnosti mořského ledovce. Ze svých „ďábelských strojů“ bombardují Kidovu chloubu – viadukt, který má jeho společnost spojit s Panamerickou. Kid vybuduje protivzdušnou obranu a vyhání je. Nakonec se mu podaří zničit dvě vzducholodi, ale Ann Subaová z paluby jedné vzducholodi vyhlašuje Kidovi válku.

Žádné komentáře: