sobota 27. října 2007

19. Liensun



19. Ledová společnost
Liensun
Rok: 2349

- Obnovitelé:
Julius Ker, Ma Kerová, Greog Suba a Ann Subaová jsou zatlačení Jelly do vlaku, kde bojují o holý život. Ubývá jim kyslík a nakonec se jim podaří vyrobit syntézu bakterií a antibiotik, pomocí které zatlačí Jelly zpět a přežijí. Následně jsou napadeni lovci tuleňů, které po boji zabijí a setkávají se s Jael a Liensunem.
-Jael a Liensun:
klan Železářů, kterému vládla jejich matka Sunny, byl zničen a Jael byla prodána skupině šesti lovců tuleňů. Bere si s sebou Liensun, syna Sunny a Liena Raga, a po boji mezi jejich vězniteli a obnoviteli se potkávají Kerovými a Subaovými.
-Lien Rag:
je zpátky ve Společnosti mořského ledovce, kde se opět shledává s Yeuze a Jdrienem. Také se seznamuje s Ruandou, který mu dává informace o kosmické lodi a podrobnostech z období Velké paniky. Za pomoci Kida nachází směr, kterým byl odvlečen jeho přítel Harl Mern. Cesta vede do Společnosti svatého kříže. Lien Rag přichází na to, že Kid do této Společnosti nalévá nemalé peníze. Ačkoliv mu v tom chce Kid zabránit, Lien Rag se chystá k záchraně Harla Merna.

Žádné komentáře: